Zeer goede sportmassage in Amsterdam

sportmassage Amsterdam

Ben jij een fanatieke sporter, dan kan een goede sportmassage in Amsterdam niet ontbreken. Roberto Valencia is gespecialiseerd in preventie en herstel van blessures. Omdat ik zelf een fanatieke voetballer ben, heb ik al meerdere keren een afspraak bij hem gemaakt. De allereerste keer was ik nog  niet heel lang aan het voetballen en schijnbaar tijdens de training had ik een verkeerde beweging gemaakt. De volgende dag toen ik wakker werd, kon ik bijna niet lopen. Mijn knie was dik en zeer gevoelig. Toen ik dit aan mijn trainer vertelde kreeg ik het adres van Roberto Valencia door. Meteen online hier een afspraak gemaakt, door middel van het contactformulier in te vullen.  sportmassage Amsterdam

Geweldig resultaat

Nooit geweten dat een sportmassage in Amsterdam zoveel voor mij kon betekenen. Ik had inderdaad mijn knie overbelast en door middel van deze behandeling kon ik binnen twee weken weer aan het voetballen deelnemen.

Roberto Valencia is een zeer ervaren masseur, die je in kan zetten voor verschillende doeleinden. Het is tevens mogelijk dat hij op locatie komt en daar zijn behandeling uit voert. Zo kwam hij op ons werk en kon je hier tijdens de werkzaamheden een geweldige behandeling krijgen. Lekker ontspannen en voor iedereen een aanrader.