Geen blessures meer dankzij massage Amstelveen

Ik heb mijn hele leven met veel plezier gevoetbald. Helaas kon ik nooit een seizoen doorkomen zonder een aantal blessures op te lopen. Ik heb vaak genoeg mijn enkelbanden afgescheurd gehad, kniebanden opgerekt en gekneusde voeten gehad. Ik heb me door artsen laten vertellen dat dit komt door  mijn slappe spieren. Er werd mij een sportmassage aangeraden, die ik heb laten doen bij massage Amstelveen. Na een aantal massages merkte ik verschil met voorheen, en sinds dien ben ik niet meer weg te slaan bij massage Amstelveen.

sportmassage

Gek van blessures

Ik werd gek van alle blessures die maar bleven komen. Na week 4 weken niet gevoetbald te hebben door een gekneusde enkel raadde de huisarts mij aan om een aantal sportmassages te laten doen. Sportmassages in combinatie met de juiste trainingen versterken je spieren enorm waardoor ze minder snel scheuren, of kneuzen. Ook vang je jezelf beter op bij een val. Ik ben erg opgelucht dat ik de sportmassages en trainingen heb gedaan, ik merk namelijk een duidelijk verschil.

sportmassage 1

Aanrader!

Steeds vaker hoor ik van mensen om mij heen dat ook zij snel blessures oplopen, of dat na een wedstrijd hun spieren helemaal vast zitten. Ik kan deze mensen alleen maar aanraden om ook een aantal sportmassages te laten doen. Na een aantal behandelingen ga je resultaat voelen en zal je een stuk minder snel blessures hebben dan voorheen. Ik ben erg te spreken over de massages en kan het iedereen aanbevelen. Wacht niet langer en maak vandaag nog een afspraak!