Een squatrek kopen kopen is een goede keuze

Ga ook sporten

Een squatrek kopen is tegenwoordig niet meer weg te denken in een fitnessruimte. Het rack kan jou aan het begin en aan het einde van jouw training helpen. Ook is het een heel veilig product. Het geeft jou de zekerheid dat het gewicht veilig terug gelegd kan worden. Veiligheid is een van de belangrijkste dingen van het rack. Daarnaast is belastbaarheid en stabiliteit ook erg belangrijk.

De squatrek kopen kopen is erg handig als je afhankelijk wilt zijn van een sportschool, maar toch graag goed en effectief wilt trainen. Als je wilt trainen wanneer het jou uitkomt en op je eigen niveau zonder enige druk van andere mensen die gebruik willen maken van hetzelfde apparaat als jou.

Sporten thuis

Verschillende soorten squat racks

Een goed squat rek mag niet ontbreken in een Home Gym. De squat racks zij gemaakt voor het zwaardere werk. Je kunt ze gebruiken om te squatten en banken. We hebben verschillende soorten in ons assortiment zoals de: multi squat rack, squat- en bankdruksteunen of het sissy squat station. Elk variant heeft zijn eigen eigenschappen en doelen. Je kunt de specificaties per apparaat bekijken en zo kijken welk squat rack het beste past bij jouw doelen die je wilt bereiken.

 Alle fitnessapparaten zijn van topkwaliteit en zeker geschikt voor thuisgebruik. Wij bieden gegarandeerd een lage prijs en leveren onze producten met twee jaar garantie.