Tip voor een goede personal trainer in Tiel

Move2ur-logo

Ben je op zoek aan een personal trainer in Tiel die je kunt helpen met het behalen van jouw persoonlijke fysieke doelen? Dan raad ik je aan om eens een kijkje te nemen op de website van Move2ur. 

Zeer veel personal trainers in de buurt van Tiel

Toen ik zelf op het internet op zoek ging naar een goede personal trainer in Tiel kreeg ik zeer veel zoekresultaten. nadat ik een tijdje op het internet op zoek nagegaan en een aantal websites had bezocht en met elkaar had vergeleken sprak mij de website van Move2ur mij het meeste aan. De website van dit bedrijf is namelijk erg overzichtelijk en bevat veel aantrekkelijke informatie. Op de website staat onder andere vermeld dat je met behulp van een personal trainer van Move2ur het uiterste uit jezelf zult halen en je door middel van het gezonde voedingsschema niet alleen fitter wordt maar ook gezonder gaat leven. Dat sprak mij erg aan waardoor ik besloot om contact op te nemen voor een kennismakingsgesprek. 

personal-training

Zeer tevreden over de personal trainingen 

Ik kon al erg snel terecht voor een kennismakingsgesprek met een personal trainer van Move2ur. Tijdens het gesprek hebben we het uitgebreid gehad over mijn persoonlijke doelen en over mijn voedingspatroon. Na het gesprek besloot ik om met behulp van een personal trainer te beginnen met sporten. We zijn inmiddels een aantal weken verder en ik ben niet alleen kilo’s kwijt maar ik voel mezelf ook een stuk fitter en energieker. Daarom en ik ook erg tevreden over Move2ur.