SimonSPORT: de leukste sportkampen vind je hier

Alhoewel deze organisatie inmiddels een begrip is op het gebied van sportkampen voor kinderen, is het mogelijk dat nog niet iedereen er bekend mee is: SimonSPORT. Via deze website kun je jezelf aanmelden voor diverse sportkampen. Je kunt hierbij denken aan sporten zoals tennis, voetbal en hockey, maar ook een meer algemener sportkamp is een mogelijkheid. De activiteiten worden verzorgd door gecertificeerde begeleiders en trainers. Deze trainers hebben zelf vaak op een hoog niveau hun respectievelijke sport bedreven. Zij weten dus waar ze het over hebben. Voorop staat: sportiviteit en speelplezier. Zo wordt het kamp een groot succes.

Boek nu online een sportkamp bij SimonSPORT

Via de website van SimonSPORT kun je eenvoudig en snel een sportkamp voor je kind boeken. Hierbij heb je de keuze tussen een tennis-, voetbal-, hockey- of algemeen sportkamp. Deze sportkampen duren een week. Het is daarnaast ook mogelijk om deel te nemen aan een dagkamp. Ook hierbij heb je de keuze tussen tennis, voetbal, hockey en sport. De sportkampen vinden dit jaar plaats bij Duinoord, een ideale omgeving voor sport en plezier.

Daarnaast beschikt SimonSPORT nog over een voetbal academy. Hier worden de vaardigheden van jongens en meisjes tussen de zes en zestien jaar verbeterd. Ben jij de nieuwe Robin van Persie, Memphis Depay, Lieke Martens of Shanice van der Sanden? Dan is deze academy echt iets voor jou. Hierbij wordt de training op maat gemaakt voor iedereen, zodat iedereen zichzelf op zijn eigen manier kan verbeteren.