Ben je op zoek naar een goede kitesurfles in de omgeving van Zeeland? Dan is de kitesurfschool Zeeland, in de locatie van Oesterdam, waarschijnlijk een goede keus voor jou. Oesterdam is een van de nieuwste locaties van het ondiepe vlakwater in Zeeland, dat ook dicht bij de grens van België ligt. Deze locatie van de kitesurfschool ligt midden in de natuur, en is ideaal aangezien er nooit golven komen op deze locatie. Ook is het water spiegelglad en maakt dit het een ideale plek om te leren kitesurfen. Doordat er in Zeeland een mobiele locatie is, kan er altijd les gegeven worden in verschillende windrichtingen. Hierdoor is de kans groot dat de les door kan gaan.

 Douches en kleedruimtes

Er zijn maar weinig plekken waar je na het kitesurfen even naar de douche en naar de kleedruimte toe kunt gaan. De kitesurfschool Zeeland van kiteboardschool is hiermee een unieke locatie en ook zeker een aanrader. Ook is het mogelijk om de kitespot gratis te parkeren, en zal je dus geen torenhoge tarieven hoeven te betalen, zoals dat op sommige andere locaties wel het geval is. Via de website van de kiteboardschool kun je direct een les bij de kitesurfschool Zeeland inplannen, op de locatie van de oesterdam. Het is mogelijk om direct de beschikbare data te bekijken, en vervolgens jouw cursus in te plannen. Mocht je op zoek zijn naar een specifieke data dan kun je altijd even contact met hun opnemen om te kijken wat de mogelijkheden daarvoor zijn. Ook is het mogelijk om vaak dus een privé les te nemen, in het geval dat je groep met een grote gezelschap is.

 Veel voordelen van Oesterdam

De kitesurfschool Zeeland bied dus veel verschillende voordelen met zich mee. Zo is het belangrijk voor beginners dat er een vlak water is, zonder al te veel golven, zodat je op een rustige manier de basics onder de knie kunt krijgen. Dit is aanwezig op deze locatie.