Bescherming voor je gebit kopen

gebitsbeschermers

Wanneer je op hockey zit is het de bedoeling dat je wel veilig de sport wil beoefenen, een van de belangrijkste dingen die je nodig hebt zijn bitjes voor je tanden te beschermen. Met hockeybitjes kopen weet je zeker dat je de beste bescherming hebt voor je tanden, uit onderzoek is gebleken dat de bitjes de krachten verdelen als er een bal op komt of je een klap met een hockeystick krijgt. Niet voor niets is het al in 2015 een verplichting geworden om een bit te gebruiken tijdens wedstrijden. In de webshop van gebitsbeschermers.nl vind je een uitgebreid assortiment met bitjes.

Kies voor het perfect passende bitje

Ga je hockeybitjes kopen dan moet je natuurlijk wel een bitje hebben wat perfect passend is voor je gebit. Om te beginnen is er onderscheid gemaakt tussen een bitje voor kinderen en voor volwassenen, zit je op de grens dan is een bitje op maat misschien een optie. Maar in de meeste gevallen zijn de bitjes te verstellen, zodat je altijd het bitje passend kunt maken voor je gebit. Hoe meer ondersteuning je hebt, hoe beter het bitje je gebit zal beschermen. Voorheen waren er twijfels of een bitje wel zo goed was voor je gebit, gelukkig is er bewezen dat dit wel het geval is.

gebitsbeschermers

Voordelen van de bitjes

Bij de hockeybitjes kopen van gebitsbeschermers.nl heb je nog een aantal bijkomende voordelen, zo zijn alle bitjes op maat te maken. Op deze manier heb je nooit een bitje wat niet zal passen of wat niet comfortabel zit. Houd er rekening mee dat je vanaf elf jaar een bitje nodig hebt voor volwassenen, ben je jonger dan neem je een bitje in de categorie junior. De medewerkers van de website staan altijd voor je klaar om al je vragen te beantwoorden. Heb je twijfels of je wel het goede bitje hebt gekozen, of weet je niet welke je moet kiezen vraag dan informatie.