Bij Jawasport prachtige Adipower schoenen gehaald

hockey2 hockeyIk hockey nu al tijden en heb verschillende soorten uitrustingen gehad maar geen enkel paar schoenen heeft mij ooit zo fijn gezeten tijdens spelen als de Adipower schoenen die ik bij Jawasport heb gehaald. Ik was al een hele tijd opzoek naar deze schoenen omdat enkele van mijn teamgenoten deze ook hadden gehaald en ze er zo blij mee waren. Ik ging als eerste naar deze winkel omdat ik hier al eerder was geweest voor mijn hockeykleding en hockeystick en dergelijke, er werken hier allemaal mensen die hockey ook als hobby zien en niet alleen als een sport waarvoor ze producten verkopen en dus zullen ze je net dat beetje extra service geven.

Ik ben er erg blij mee

Voor een voordelige prijs heb ik toen bij Jawasport een gloednieuwe hockeystick gehaald die echt aan hoge eisen voldoet en ik heb er nog nooit een klacht over gehad en net zo min over de kleren. Ik besloot een mooi paar

hockey1

Adipower schoenen te halen zodat ik weer lekker mee kon doen met de hockey ploeg. De schoenen bevielen mij erg goed zoals ik eigenlijk al een beetje had verwacht, ik gebruik ze nu al een tijdje en ze lopen zeer prettig, het dempt namelijk erg veel tijdens het rennen en dat is fijn omdat het het wat lichter maakt op de gewrichten.