De tarieven voor een personal trainer

Tarieven personal trainer

De tarieven voor een personal trainer kunnen veel per sportschool verschillen. Laat je daarom goed informeren over de mogelijkheden en welke tarieven daarbij gehanteerd worden. Een personal trainer is namelijk een extra dienst en valt vaak buiten het sportabonnement, dus je zal er extra voor moeten betalen. Laat je daarom goed informeren over de tarieven van een personal trainer.

Tarieven personal trainer bij Target PT

De tarieven van een personal trainer bij Target PT vind je op hun website. Via wat zoekwerk kwam ik terecht op hun website en zag hier al gelijk een mooi overzicht opgesteld met alle informatie en prijzen erin. Target PT zit gevestigd in Lent en in Beek. Dus als je woont in Nijmegen of in de regio, dan is Target PT een fijne sportschool die in de buurt ligt. Target PT is wat meer gericht op personal training, daarom kenmerkt dit zich als een personal gym en geen standaard sportschool. De tarieven voor een personal trainer bij Target PT vind je dan ook opgedeeld in diverse tijden. Zo kun je kiezen voor een sessie van 30 minuten, 45 minuten of 60 minuten. Ook kun je bij Target PT kiezen voor duo personal training. Dit houdt in dat je met zijn tweeën aan personal training doet. Hier hanteren ze andere tarieven door en ook dit staat netjes beschreven op de website.

Meer informatie over een personal trainer?

Wil je meer informatie over de tarieven van een personal trainer bij Target PT? Dan raad ik je aan om hier de tarieven eens te bekijken. En ben je nieuwsgierig geworden of het iets voor jou is? Aarzel dan niet en neem gewoon contact op met een van de personal trainers. Zij helpen je graag verder en kijken samen met jou naar de mogelijkheden.