Mijn vriendin kwam geheel tot rust door Yoga Nijmegen

Yoga Nijmegen

Al een geruime tijd ben ik hartstikke druk met werk, dat terwijl mijn vriendin ook nog eens zwanger was. Dit bracht veel stress bij ons beide naar boven en vooral bij mijn vrouw. In een gesprek met een goede kameraad van mij kwam Yoga Nijmegen in dit gesprek naar voren. Zelf had hij deze periode ook meegemaakt en hij is toen samen met zijn vriendin zwangerschap yoga lessen gaan bijwonen. Zo kregen zij beide speciale yogalessen met als doel tot rust komen. Dit klonk bij mij als muziek in de oren en ik nam het besluit een kijkje te nemen op de website van Yoga Nijmegen. Van het een kwam dan ook het ander.

Via deze website hadden wij namelijk de mogelijkheid om een proefles bij te wonen. Zo konden wij kijken of deze yogales voor ons de oplossing was, om een stuk rust te hervinden. In verloop van tijd nam ik dan ook contact op met deze onderneming. Na een goed gesprek gingen wij een krappe week later een yogales bijwonen. Tijdens de les merkte mijn vriendin en ik eigenlijk weer hoeveel we van elkaar houden. Ook kregen wij het gevoel door deze lessen dat wij het konden en dat wij samen goed voor ons toekomstige kindje gaan zorgen. Na de positieve ervaringen kwamen wij ook tot het besluit om wekelijks zo’n yogales bij te gaan wonen.

Rust

Een aanrader!

Bent u zwanger of is uw vriendin zwanger? Deel dan deze ervaringen met elkaar en maak gebruik van yoga. Ik kan jullie garanderen dat jullie er beide sterker van worden. Het is dan ook een aanrader voor u om een kijkje te nemen op de bovenstaande website!

Instructrice