koolhydraatarme pasta biedt een goede uitweg voor mij

dieet dieet4Ik zelf hou erg van Italiaans eten en zo ook pasta dus alleen is er een probleem, vanwege mijn dieet mocht ik dit niet meer eten, gelukkig vond ik toen koolhydraatarme pasta. Ik was bezig met aan het letten op hoeveel koolhydraten ik at per dag in verband met het sporten en daarom mocht ik dus niet meer dit soort eten opeten. Gelukkig kwam een van mijn vrienden bij de sportschool met een tip, namelijk het eten van de bovenstaande gelinkte site, hier kun je van alles bestellen wat erg lekker is maar toch bij je dieet gaat kunnen passen waardoor je het gewoon kan eten zonder overal op te hoeven te letten.

Ik boekte al snel resultaten

Door dat ik koolhydraatarme pasta ging eten en veel ging sporten boekte ik echt al heel snel resultaten met het sporten en dat

dieet3

motiveerde mij alleen maar meer, gelukkig was het eten erg lekker anders had ik het denk ik niet vol kunnen houden! Het was een lange weg maar nu is het me eindelijk gelukt en ik ben er dan ook heel erg blij mee, ik vind het dan ook zeker een aanrader aan iedereen die in mijn schoenen stond om dit eens een kans te geven en echt op je eten te gaan letten in plaats van half werk want het scheelt zo ontzettend veel als je sport en goed eet.