Zou jij chelsea kaarten willen hebben?

logo voetbaltickets

Zou jij graag chelsea kaarten in bezit willen nemen? Ben jij dol op de club en wil jij graag een wedstrijd kijken? Of vind jij het gewoon mooi op de Engelse stad Londen te bezoeken waar het stadium staat? Op de website: voetbalticket.com kan je snel en veilig je kaartjes bestellen voor je favoriete club. Per jaar komen er duizenden mensen naar het stadion van Chelsea om de voetbalsterren te zien spelen. 

Chelsea FC

De voetbalclub chelsea is een van de grootste clubs in het Engelse voetbal. Het stadion van Chelsea heet: Stamford Bridge. In totaal passen er 42.000 mensen in het stadion. Chelsea ligt in London. Het is makkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer. Veel mensen bezoeken jaarlijks deze stadion tijdens hun reis in Londen. Chelsea heeft een groot museum met daarin verschillende dingen uit de geschiedenis van chelsea. De club bestaat dan ook al sinds 1905. Dit betekent dat het een grote geschiedenis met zich meedraagt. Er zijn verschillende wedstrijden die worden gespeeld door chelsea. Je kan hierbij denken aan bijvoorbeeld:

  • De Champions League 
  • De Premier League
  • FE Cup
  • EFL Cup

Aan de premier league doen veel grote topclubs mee. Engeland staat bekend om zijn vele grote clubs. Hier voetballen veel grote voetballers. Er zit veel geld in het Engelse voetbal. Er worden veel stadion rondleidingen gegeven in Stamford Bridge. Hier wordt alles laten zien wat zich afspeelt binnen de club.