Voordelen van buiten sporten

Helaas zijn de sportscholen nog gesloten. Je merkt dat veel mensen nu buiten gaan sporten. Super fijn natuurlijk want buiten sporten heeft veel voordelen. In dit artikel ga ik de voordelen vertellen over het buiten sporten. Aan het begin was ik meer een fitness type. Ik sport al 2x per week bij de personal trainer in delft. Op een dag had een vriend mij meegenomen om buiten te sporten. Sindsdien sport ik 3 keer per week buiten. Ik raad het je zeker aan. 

Genieten van de natuur 

Als je buiten aan het sporten bent dan kan je heerlijk genieten van de natuur. Sinds kort ben ik begonnen met hardlopen. Heerlijk de frisse lucht inademen en rennen door de bomen. Wat ik het liefst doe is steeds een andere route te nemen. Zo zie ik nog meer van de omgeving en kom ik op nieuwe plekken terecht. Wat ook heel fijn is is de strava app. Hier kan je jouw routes opslaan en andere routes bekijken die mensen online zetten. 

Geld besparen 

Naast dat buiten sporten echt heel goed voor je is bespaar je natuurlijk ook nog eens veel geld. Ik ben een liefhebber van buitensport maar ik train nog steeds bij personal trainer delft omdat ik hier goed wordt begeleid. Als je geld wilt besparen en toch wilt gaan sporten dan raad ik het je zeker aan om buiten te gaan sporten. 

Fit blijven 

Door te gaan sporten blijf je fit en bouw je aan een goede weerstand. Dagelijks zijn we al druk bezig met ons werk of onze studie. Het is daarom belangrijk om te werken een een gezonde levensstijl. Dankzij personal trainer delft ben ik hier veel meer rekening mee gaan houden!