Switch the new workout en kies voor een nieuw soort sportschoolabonnement. Je hebt hier geen langdurig contract, maar kunt elke maand opzeggen. Bovendien krijg je niet alleen toegang tot een sportschool en de mogelijkheid om mee te doen met groepslessen. Er wordt bij Switch the gym namelijk gericht op coaching, technologie en wetenschap. Deze combinatie motiveert en zorgt dat jij op effectieve wijze resultaat bereikt in een fitter lijf en een fitter leven. Dus Switch the new workout en kies voor een nieuwe sportschool waar je resultaat bereikt en je niet een heel jaar betaalt als je maar drie maanden sport.

Technologie en wetenschap

Het gebruik van technologie en wetenschap maakt Switch the new workout zo effectief. Doordat je trackers draagt tijdens het sporten, kun je precies je metingen en resultaten bijhouden via je app. Met die informatie worden jouw workouts ook afgestemd op maat om bij jou en jouw doelen te passen. Deze technologie maakt het mogelijk dat jij met Switch the new workout optimale resultaten en prestaties bereikt. Switch the new workout richt op een hoge vetverbranding. Dit is een vetverbranding van meer dan 800 calorieën. Dit is omdat je ook na het trainen vet blijft verbranden bij een langdurige hoge vetverbranding tijdens het trainen.

Coaching

Behalve technologie en wetenschap, is coaching een belangrijk onderdeel voor het efficiënt bereiken van je fitnessdoelen bij Switch the gym. De coaches zorgen er naast de metingen en appgegevens voor dat jij de beste workout kan uitvoeren en ze blijven je uitdagen. Het maakt niet uit of je beginnend of gevorderd sporter bent. De coaches zorgen voor uitdaging en zorgen ervoor dat jij alles uit je workout haalt. De sportscholen zijn te vinden in Veldhoven, Eindhoven en Tilburg.