Palestra Dokkum biedt voor iedere sporter wat wils

Sporten is iets waar iedereen van weet dat het goed voor je is maar lang niet iedereen komt er ook echt aan toe om het te doen. Als je er echt voor wilt gaan en meer wilt bewegen om een betere conditie te krijgen en je fit te voelen kun je terecht bij Palestra Dokkum.

Neem contact op voor meer informatie

De sportschool biedt je niet alleen fitness maar er zijn heel veel sporten te beoefenen. Als je op de website van de sportschool kijkt bij de groepslessen vind je een groot aanbod aan diverse vormen van sport om je goed in conditie te krijgen en wat tijd voor jezelf in te ruimen. Over de verschillende lessen vind je reeds de nodige informatie online maar als je meer wilt weten voordat je je inschrijft kun je altijd eerst contact opnemen met de sportschool voor meer informatie.

Volg gratis proeflessen

Nog beter werkt het gratis volgen van proeflessen. Je krijgt een week sporten volledig gratis en zonder verdere verplichtingen zodat je kennis kunt maken met bepaalde sporten die je wel wat lijken en met de sportschool, de medewerkers en hun manier van werken. Zo kun je kijken wat er echt goed bij jou past.

Maak gebruik van een plan op  maat

Heb je iets gevonden dat je wel wat lijkt? Dan schrijf je je in bij de sportschool en wordt er een persoonlijk plan voor je opgesteld. Hierbij wordt gekeken maar wat je doelstellingen zijn, hoe je de sport wilt beoefenen en kan er gekeken worden naar gezonde voeding en hoe je het beste tijd voor jezelf maakt om fitter te worden. Zo heb jij het meeste baat bij het sporten en wordt het ook nog eens leuk gemaakt zodat je geen excuus meer hoeft te hebben om niet te gaan.