logo_allrackets

Badminton is een sport die beoefend is door vele andere. In allerlei vormen en maten spelen mensen deze sport met een professionele of amateuristische uitrusting. Maar wat nou als er een Badminton winkel was waar je niet alleen amateuristische maar ook professionele Badminton equipment kon kopen. Als je daarnaar op zoek bent dat heb ik de perfecte winkel voor jou. Met zowel een online webshop als een vestiging in Delft is All Rackets een perfecte winkel voor professionele en amateuristische Badmintonspullen.

Waarom een professionele uitrusting?

Redenen om een professionele uitrusting te nemen in plaats van amateuristische uitrusting zijn er genoeg. Namelijk het dragen van normale schoenen kan je sneller laten uitglijden door de versleten zolen. Als je speciale schoenen draagt die je alleen draagt als je badminton speelt blijven die schoenen langer mooi en gaan ze dus langer mee. Dit is 1 van de vele redenen dat je beter professionele spullen kunt aanschaffen. Dit kun je voordelig en vertrouwd doen bij All Rackets.

Adidas-racket

Contact pagina

Altijd is het handig om contact te kunnen maken met een bedrijf, dit kun je dat ook makkelijk doen bij All Rackets. Naast het feit dat de contactpagina niet in de normale menubalk maar in 1 van de submenu’s, is het een overzichtelijke mooie contactpagina. Ook super handig is het formulier op de contactpagina, door deze in te vullen kun je contact leggen met behulp van een vraag of iets in die richting, zonder dat je in hoeft te loggen op je webmail.