Bedrukte bidons

Bij Promopost kun je terecht voor bedrukte bidons en andere bedrukte relatiegeschenken. Ik heb bij Promopost bidons laten bedrukken en ben erg tevreden over de kwaliteit.

Bedrukte bidons bestellen, zo werkt het

Bedrukte bidonsWanneer je op zoek bent naar mogelijkheden voor bedrukte bidons, dan raad ik je Promopost zeker aan. Ik ben eigenaresse van een sportschool en heb bij Promopost sportbidons laten bedrukken om uit te delen aan onze leden. Ik had de bestelling snel binnen en was verrast hoe mooi de bidons bedrukt waren. Ik vertel je graag hoe het laten bedrukken van sportbidons in zijn werk gaat. Je kunt op de website kiezen uit een groot aantal mogelijkheden aan soorten bidons en kleuren. Zo kun je kiezen voor een klassieke sportbidon, maar ook voor bijvoorbeeld een waterzak of een sportfles. Je kunt op die manier zelf bepalen hoe duur je het maakt. Er zijn mogelijkheden van €0,65 tot en met €6,35. Wanneer je een bidon hebt gekozen, kun je kiezen uit nog een aantal extra opties zoals de kleur en de hoeveelheid stuks dat je af wilt nemen. Het ligt aan de soort bidon waarvoor je kiest, maar vaak moet je minimaal 50 of 100 stuks afnemen. Ook geef je aan hoeveel kleuren je logo heeft en kun je een logo uploaden. Dit hoef je trouwens niet meteen te doen, je kunt er ook voor kiezen om het logo achteraf te mailen.

Erg tevreden met de bidonsBedrukte bidons

Ik ben erg tevreden met mijn bedrukte bidons. Nieuwe leden krijgen een sportbidon en geven aan er erg blij mee te zijn. Het is een moderne sportbidon die leden ook naast het sporten prima kunnen gebruiken voor bijvoorbeeld mee te nemen naar het werk. Dit vinden wij als sportschool natuurlijk alleen meer fijn, omdat zo ons naamsbekendheid nog meer vergroot wordt! Ben je nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden? Neem dan zeker een kijkje op de website.