Pole fitness Amersfoort

Nog nooit had ik van Pole fitness nabij Amersfoort gehoord. Vandaag de dag weet ik wel beter en ben hier dan ook dagelijks mee aan het oefenen. Al jaren ben ik bezig om mijn lijf en de conditie op te krikken, maar dat geeft niet altijd het gewenste resultaat. Hoezeer ik mijn best ook deed, het wilde mij niet lukken om echt het lichaam en de conditie te krijgen die ik voor ogen had. Zelf ben ik een type die van uitdagingen houd en graag mijn grenzen wilt verleggen. Maar hoe ik mijn best ook deed, dat lukte mij niet bij de sportschool. Pole fitness Amersfoort

Een geweldige uitdaging

Door puur toeval kwam ik voor het eerst in contact met Pole fitness nabij Amersfoort. Omdat ik tijdens mijn training even naar het toilet moest, liep ik per ongeluk een verkeerde zaal binnen. Mijn oog viel meteen op een danspaal in het midden van deze zaal. Gaaf leek mij dat! 

Een week later was ik in deze zaal om paal te leren dansen. Dit soort training was heel anders dan waar ik normaal mee bezig was. Eigenlijk was dit de uitdaging waar ik al een lange tijd naar op zoek was. Eindelijk een les gevonden waar je paaldansen in combinatie met krachttraining leert.