Kom sporten bij fitness Leidschenveen!

Fitness Leidschenveen staat bekend om zijn prettige sfeer en fijne begeleiding. De sportschool valt onder het Active Health Center en biedt ook een tweede locatie aan in Delft. Beide zijn uitstekende sportscholen, maar de locatie van de sportschool in Leidschenveen heeft net wat meer streepjes voor. Uitgaande van de recensies op de website zelf, maar ook elders. Bij binnenkomst kun je op het gemak oriënteren naar de mogelijkheden. Ter ondersteuning en voor meer motivatie, kun je kiezen voor trainingsplan afgestemd op jouw doelen en wensen, al dan niet samen met een eigen persoonlijke trainer.

Probeer eens een proefles

Ben jij klaar om dit jaar eindelijk eens je voornemens waar te maken? Wil je goed voor je lichaam en geest gaan zorgen? Active Health Center is een groot sportcentrum, maar waar een warme en vriendelijke binnenkomst direct merkbaar is. De begeleiders zijn gericht op resultaten, maar willen graag deelnemen aan jouw weg naar een sportieve en gezonde leefstijl. Wil je proeven aan de sfeer bij fitness Leidschenveen, dan is een proefles uitermate geschikt om eens een kijkje te nemen. Schrijf je in via de website: https://www.ahcdenhaag.nl/ en indien gewenst ga je direct voor een hele dag.

Een uitgebreid programma

Wat staat er eigenlijk op het programma? Bij Fitness Leidschenveen kun je altijd werken aan jouw doelen op jouw tijd. Dit kan met en zonder begeleider. Redelijk uniek is het feit dat ze hier ook een zwembad hebben. Erg goed voor na het trainen of voor een les Aquafit. Na de inspanning kun je ontspanning ook vinden in de sauna. Verder worden er verschillende groepslessen aangeboden. Hierbij kun je denken aan Zumba, Fitbox of Pilates. Voor de wielrenners is er natuurlijk ook spinning. Groepslessen zijn er in de ochtend en de middag.