bootcamp Amsterdam-West

Sporten is goed voor iedereen. Als je het uiterste uit jezelf wilt halen 1 keer per week of meerdere keren per week kan dit heel goed met bootcamp Amsterdam-West. Met bootcamp train je heel veel verschillende spiergroepen. Ook train je jouw conditie en explosiviteit. Bootcamp doe je in een kleine groep met andere mensen en een trainer die de les geeft. De trainer zorgt ervoor dat iedereen doe oefeningen goed doet en dat iedereen bezig blijft op zijn niveau. Bij Bootcamp Tai hebben ze ook speciale bootcamp lessen voor tieners. Deze zijn iets minder zwaar dan de originele.

Bootcamp tussen de 13 en 17

Samen met je leeftijdsgenoten ga je sporten en lekker bezig zijn. Je wordt er sterker van en er zijn nog veel meer voordelen. Door samen te sporten met leeftijdsgenoten motiveer je elkaar en leer je nieuwe mensen kennen. Bootcamp bestaat uit hardlopen, intervaltrainingen en fitnessoefeningen. Deze combinatie zorgt ervoor dat je heerlijk bezig bent op jouw niveau. Bootcamp voor tieners is iedere week op vrijdag van 17:00 tot 18:00. Dit is een tijd waarop kinderen vaak niet iets hebben gepland. Je kunt zo lekker je weekend sportief beginnen.

bootcamp Amsterdam-West

1 op 1 sporten

Naast de bootcamp Amsterdam-West hebben de mensen van Bootcamp Tai ook 1 op 1 personal training. Zo kun je in een uur volledige focus op jouw eigen doel leggen. In dit uur doen de mensen van Bootcamp Amsterdam-West er alles aan om jou zo goed mogelijk te assisteren en tips te geven.